Hem
Snabb kontakt
Besök oss på:
Branäs 2
680 60 Sysslebäck

Ring oss på:
070 - 572 23 25
Nyheter
Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
Gilla denna sida
Admin
Klicka för att förstora bilden Skidåkning
Skidåkning i Branäs är ett måste. Här finns liftar och backar för alla. Anläggningen har för 7:e året i rad röstats fram till Sveriges bästa skidanläggning för familjer. 27 backar och 19 liftar på behagligt gångavstånd. För längdåkning finns finfina skidspår med belysning. Här är kvällsskidåkningen öppen varje kväll till 19.00

Vid Branäs centrum finns allt  man behöver för en trevlig kväll. After Ski med livemusik, restaurang, pub, nattklubb på Brants på lördagar med DJ:s och livemusik. Här finns även livs, skiduthyrning, m.m.
Kolla själv på: www.branas.se
Klicka för att förstora bilden Längdåkning
Vid Långbergets Sporthotell ca: 20km norr om Branäs kan du åka längdåkning i välpreparerade spår. Det finns totalt 63km fina spår att välja bland. Av dessa är 8km utrustade med konstsnösystem och elljus.
Klicka för att förstora bilden Skoteråkning
För dig med egen skoter, finns fina skoterleder, som du når direkt från våra stugor. I mån av lediga boenden går det bra att hyra styckvisa övernattningar med snöskotern parkerad direkt utanför. Du kan även boka skotersafari av traktens entreprenör. Det finns för alla, ung som gammal, familj eller singel.

Skotersafari bokas direkt hos "Lillens skotersafari"  070 - 546 72 77  (läs mer på lillensskoter.se)
Klicka för att förstora bilden Fiske
Bo i våra stugor och vinterfiska i dom många sjöar och tjärnar i närheten. Rökt abborre, harr, öring är inte fel.
Badhuset i Sysslebäck är ett uppskattat besöksmål. En tur till gymmet, en härlig simtur och ett bastubad kan vara vad kroppen behöver.
Ord. öppentider: Må - Fr  16.00 - 20.00    Lö 15.00 - 19.00
Man kan läsa mer på Torsby.se
Ring: 070 - 572 23 25 Copyright © 2013 frideborgfritid.se Email: elfvelin_hans@hotmail.com